Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

Gellak onder de UV-lamp

Gellak onder de UV-lamp

Wil jij beginnen of ben jij onlangs begonnen met het zelf aanbrengen van gellak? Dan kan dit best lastig zijn. Hoe breng je de gellak het mooiste aan en hoe lang moet deze eigenlijk onder de lamp uitharden? Lees snel verder om achter deze vragen te komen.

Waarom moet gellak onder een lamp?

Laten we bij het begin beginnen, wat betekent gellak uitharden? Gellak is een soort kunststof welke vloeibaar is in je flesje, maar hardt uit wanneer het in contact komt met licht van een LED of UV lamp. Dit betekent dat je de gellak niet kunt gebruiken zonder een lamp. Het blijft dan vloeibaar op je nagels, je kan er niet meer overheen lakken en het blijft niet zitten. Gellak droogt dus niet aan de lucht. Dit is natuurlijk al goed om te weten.

De UV-lamp

In de wereld van gellak zijn er verschillende soorten lampen. Namelijk UV-lampen en LED lampen. De lamp waar wij bij Topcode Cosmetics het meest enthousiast over zijn is de UV-lamp. Dit is ook de lamp die het makkelijkste te gebruiken is door iedereen thuis. De UV-lamp is over het algemeen ook goedkoper dan de LED lamp. Handig aan een UV-lamp is dat je de lampen makkelijk kunt vervangen. Zo hoef je dus niet de hele lamp te vervangen. Ze gaan ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee. De gellak van Topcode Cosmetics wordt in 120 seconden uitgehard. Hierdoor heb jij binnen 2 minuten perfect gelakte nagels.

Startersets

Zo, nu weet jij als beginner precies hoe gellak in zijn werk gaat. Wil jij aan de slag? Creëer dan nu thuis professionele nagels in een handomdraai met de complete gellak starterset van TOPCODE Cosmetics. In deze gellak set vind jij alles wat je nodig hebt om ook thuis het nagelsalon resultaat te kunnen behalen. Het is een stuk gemakkelijker dan je misschien denkt. Alles wat je nodig hebt om professionele, sterke en mooie nagels aan te brengen is inbegrepen. De gellak set komt inclusief LED hardingslamp, en maar liefst 7 accessoires die je nodig hebt om de gel nagellak zo lang mogelijk te behouden. Perfect voor ieder die wil starten met gellak!

Topcode Cosmetics

Wil jij aan de slag? Bestel een passende starterset nu online bij Topcode Cosmetics. Plaats je je bestelling vandaag voor 17.00 uur? Dan kun je morgen al aan de slag. Daarnaast betaal je binnen Nederland ook nog eens geen verzendkosten. Zo profiteer jij van kwalitatief hoogwaardige gel nagellak tegen de allerscherpste prijs!

    03-05-2021 15:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.