Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

Bokkenpoot

Het nagel Bokkenpootje van TOPCODE Cosmetics is een ideaal hulpmiddel om de nagelriemen mee te verzorgen. Het bokkenpootje is gemakkelijk in gebruik en handig om onderweg mee te nemen. Met het bokkenpootje heb jij ieder moment van de dag prachtig verzorgde handen. Ontdek de verschillende varianten op deze pagina.Bokkenpootje van TOPCODE Cosmetics

Bereid jouw nagellook goed voor met een bokkenpootje van TOPCODE Cosmetics. Een bokkenpootje is bedoeld om te gebruiken voor de manicure. Het bokkenpootje heeft twee zijden, aan de ene kant een ovale platte kant om de nagelriemen goed mee terug te kunnen duwen. Aan de tweede zijde een platte scherpe rand om de nagel velletjes goed te verwijderen. Het bokkenpootje van TOPCODE Cosmetics is eenvoudig te gebruiken. Door de nagelriemen voor de manicure goed op te duwen en de resterende nagel goed schoon te krijgen staat verzorgd en is essentieel voordat je begint met een goede manicure!

Voordelen

  • Helpt bij de voorbereiding van een prachtige manicure
  • Handig formaat
  • Tweezijdig

Hoe te gebruiken

Benieuwd hoe je het bokkenpootje het beste kan gebruiken? Bereid je voor op de manicure door je handen te weken in een kom met warm water en eventueel je favoriete nagelriem olie. Pak hierna het bokkenpootje erbij. Gebruik de brede zijde met het hoefje voor het terugduwen van de nagelriemen. De puntige kant wordt gebruikt om nagelwallen proper te maken. Het voetje gebruik je om de nagelriemen los te maken in de prep fase van de natuurlijke nagel voorbereiding voordat je begint met het de manicure met gellak.

Remover tool

Naast een bokkenpootje vind je ook een remover tool in ons aanbod. Deze gel nagellak remover tool is bedoeld om na het soaken van de gelnagels te gebruiken om de resten gel nagellak te verwijderen. Het verwijderen van de gel nagellak is eenvoudig te doen door een watje of nail wipes nat te maken met gel nagellak remover en deze 10 minuten op de nagel te houden (dit kan met TOPCODE nail clips). Na 10 minuten is de nagellak eenvoudig te verwijderen met de TOPCODE Cosmetics nagellak remover tool zonder de nagels te beschadigen.

Bestellen bij TOPCODE Cosmetics

Je nagels verzorgen hoeft niet duur te zijn! Bokkenpootjes zijn slechts een standaarduitrusting voor wie houdt van goed onderhouden nagels. Je shopt bij TOPCODE Cosmetics daarom ook andere gel nagellak benodigdheden. Plaats je je bestelling vandaag voor 17.00 uur? Dan kun je morgen al starten met de manicure. Binnen Nederland betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Zo profiteer jij van hoogwaardige producten tegen de allerscherpste prijs!


Meest bekeken producten