Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

How to: Gellak op tenen

How to: Gellak op tenen

How to: Gellak op tenen

Naast dat het fijn is dat je handen er mooi en verzorgd uitziet, wil je uiteraard ook dat je voeten stralen. Of je nu op vakantie gaat en de hele dag op blote voeten of op slippers loopt of juist een mooi paar hakken hebt waar je je voeten in wilt laten stralen: met gellak op tenen zorg jij in een handomdraai voor een mooi verzorgde look die tot 8 weken lang blijft zitten!

Gellak op tenen aanbrengen: hoe doe je dat?

Gellak aanbrengen gaat net iets anders dan gewone nagellak. Voor gellak maak je namelijk gebruik van een gellak lamp om de lak te laten drogen. Hoe pak je dit aan? Allereerst is het belangrijk om, voordat je een lak aanbrengt, te zorgen voor mooie gepolijste nagels. Dit zorgt ervoor dat de gellak beter aan je nagels hecht. Vervolgens breng je een primer aan en laat je deze drogen aan de lucht. Breng hierna een dun laagje basecoat aan en laat je nagels 2 minuten drogen onder de gellak lamp. Kies een mooie kleur gellak uit, breng deze aan over de basecoat en laat deze wederom 2 minuten drogen onder de gellak lamp. Deze stap herhaal je totdat je de gewenste dekking hebt behaald. Als laatste breng je een topcoat aan en laat je deze ook 2 minuten drogen onder de gellak-lamp. Verwijder de plaklaag die overblijft met een beetje nagellakremover en je bent good-to-go!

Hoe lang blijft gellak op tenen zitten?

Gellak blijft gemiddeld 4 tot 6 weken mooi. Gellak op tenen kan zelfs tot 8 weken mooi blijven! Dit heeft te maken met het feit dat je teennagels een stuk minder snel groeien dan je vingernagels en je vingernagels veel meer te verduren krijgen. Ook wanneer je regelmatig in het zwembad of in de zee ligt blijft gellak goed zitten en zal het zijn glans niet verliezen. Met gellak geniet je dus erg lang van mooie en verzorgd uitziende voeten.

Gellak tenen verwijderen

Is de gel nagellak uitgegroeid of ben je na een tijdje toe aan een andere look? Dan kun je eenvoudig de gellak op tenen verwijderen. Om de gellak te verwijderen volg je onderstaand stappenplan:

  • Vijl de bovenste laag van de gellak af.
  • Doordrenk wat watjes met aceton en wikkel deze om je teennagels.
  • Wikkel daarna aluminiumfolie om de watjes heen en laat dit 15 minuten zitten.
  • Verwijder de aluminiumfolie en de watjes en verwijder in een handomdraai de gellak.
  • Verzorg je handen en nagels na het verwijderen met wat handcrème en een verzorgende olie.
    28-07-2021 12:33     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.