Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

Gellak trends zomer 2021

Gellak trends zomer 2021

Trends: we kunnen er niet omheen. Trends veranderen snel en niet iedereen wil of kan overal aan meedoen. Voor vrouwen die niet elke paar maanden hun haren anders willen knippen of kleuren en de kledingkast ook niet steeds om willen gooien, zijn trends op het gebied van nagellak een makkelijke, niet zo dure en vooral tijdelijke manier om toch trendy mee te doen. In deze blog vind je daarom trends op het gebied van gellak voor zomer ’21!

Japanse manicure

Een Japanse manicure is een trend die voortborduurt op iets wat we al langer kennen: deze draait om natuurlijke nagels. De Japanse manicure draait om (natuurlijke) glans en gezonde nagels. De manicure kun je vervolgens afmaken met een mooi lakje in nude tinten, waar lichtroze ook niet misstaat. Hoe kan je de Japanse manicure thuis bereiken? Met een gellak set en een lakje in een natuurlijke kleur. Denk bijvoorbeeld aan nude.

Pastel

Vind je nude iets te saai? Dan heb je geluk: ook pastelkleurtjes zijn nog steeds helemaal trendy in 2021. We hebben dit de afgelopen tijd al erg gezien met kleding (hallo lila). Ook de nagels kan je helemaal in jouw favoriete pastelkleur lakken. We zien ook french manicure waarbij het maantje niet wit maar in een (pastel)kleur gelakt wordt. Extra inspiratie!

Knallende nagels

Glitter gellak buiten de feestdagen? Wellicht ligt het aan de huidige sobere tijden: het is tijd voor een feestje op je nagels. Nagels mogen knallen en hierom zijn glitters helemaal trendy. Is dit niet zo jouw ding? Dan is deze trend wellicht wat voor jou: multi-colored manicures. Voor deze trend lak je elke nagel weer in een andere kleur. Ook ideaal als je nooit kunt kiezen tussen alle leuke kleurtjes.

Grijs

Iets heel anders dan de knallende nagels hierboven, maar zeker niet minder hip: grijs op je nagels. De kleur grijs is een zeer elegante optie. De kleur werd door Pantone verkozen tot de kleur van 2021 'Ultimate Gray'. Hoewel deze kleur een ware klassieke en toch moderne touch geeft aan je look, kun je de kleuren ook perfect met elkaar combineren op je nagels voor een opvallender effect. Er zijn verschillende grijstinten verkrijgbaar: koud of warm.

Topcode Cosmetics

Voel jij je naar aanleiding van deze trends helemaal geïnspireerd? Bestel dan jouw favoriete gellak nu online bij Topcode Cosmetics. Zo ben jij helemaal klaar voor aankomende zomer.

    03-05-2021 15:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.