Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

Nagelriem olie

Je handen zijn je visitekaartje en mooie nagels creëren een verzorgde look. Dankzij onze producten hoef je daarvoor niet langer naar de manicure. Je creëert namelijk thuis nagels van ware salon kwaliteit. Goede nagelriemolie wordt aanbevolen voor zowel dagelijkse verzorging als voor de finishing touch van een manicure. Onze nagelriemolie bevat populaire parfum geuren. Deze zijn perfect voor elke vrouw die op zoek is naar een heerlijk geurende effectieve verzorging van de nagels!Gebruik van nagelriemolie

Het verzorgen van je nagelriemen is erg belangrijk! Door het verzorgen van je nagelriemen zorg je er niet alleen voor dat je nagelriemen soepel blijven, maar ook dat een gellak kleur langer blijft zitten. Nadat je jouw manicure hebt verwijderd of aangebracht kun je jouw nagelriemen goed verwennen met de nagelriemolie van TOPCODE Cosmetics. De nagelriemolie is speciaal ontwikkeld om de nagelriemen goed te verzorgen en weer zacht te maken. Nagelriem olie hydrateert en voedt de nagelplaat en de opperhuid.

Het aanbrengen van nagelriemolie

Nagelriemolie aanbrengen is zeer gemakkelijk. Alleen wordt er vaak vergeten dat je nagelriemolie het beste kunt inmasseren. Wanneer je dit niet doet zal de nagelriemolie voor een deel op de oppervlakte blijven liggen. Breng de olie niet alleen aan op de nagelriemen, maar ook op de wallen van de nagelplaat. Zo is ook de kans op vorming van nijnagels minimaal. Nadat je op iedere vinger nagelriemolie hebt aangebracht masseer je de nagelplaat, de nagelriemen en de huid rondom de nagelplaat zodat de olie goed indringt.

Nagelriemolie van TOPCODE Costmetics

Door de nagelriemolie van TOPCODE Cosmetics te gebruiken profiteer je van verschillende voordelen. Van de voornaamste redenen hebben we een korte opsomming gemaakt:

  • Helpt bij het verzorgen van jouw nagels
  • Groot formaat (15ml)
  • Verkrijgbaar in verschillende lekkere geuren

TOPCODE Cosmetics

Van gellak heb je nooit genoeg kleuren. Gellak bruin mag daarom ook zeker niet binnen je collectie ontbreken. Plaats je jouw bestelling vandaag voor 21:00 uur? Dan versturen wij jouw nieuwe gellak rood vandaag nog! Zo profiteer jij van hoogwaardige bruine gellak tegen de allerscherpste prijs!


Meest bekeken producten