Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

Top coats

Deze topcoat van TOPCODE Cosmetics is de finishing touch voor jouw nieuw gelakte nagels. De topcoat is de laatste stap voor het lakken van je nagels met gellak. Je gebruikt een top coat na het lakken van je nagels in de gewenste kleur en na het eventuele aanbrengen van nail art. De topcoat is bedoeld om je gellak te voorzien van een mooie glans en de kleur of het design te beschermen en mooi te houden!Topcoat van TOPCODE Cosmetics

Door de topcoat van TOPCODE Cosmetics te gebruiken profiteer je van verschillende voordelen. Van de voornaamste redenen hebben we een korte opsomming gemaakt:

  • Tot wel 14 dagen lang mooie nagels
  • Diervriendelijk geproduceerd
  • 12 maanden houdbaar na opening
  • Grote 15 milliliter fles

Gebruik altijd een gellak topcoat

Een gellak topcoat is het ultieme beschermlaagje van de gellak. De topcoat zorgt ervoor dat de nagels niet snel breken en dat de gekozen kleur goed blijft zitten. Daarnaast beschermt de topcoat de gellak tegen krassen en andere beschadigingen. Door een goede topcoat te gebruiken heb je langer plezier van je mooie en professioneel gelakte nagels. Het resultaat van gellak blijft, wanneer je de juiste producten gebruikt, vaak minimaal 14 dagen zitten. Daarom bevat onze gellak set altijd een top coat, zodat je direct alles in huis hebt voor mooie nagels. Ben je op zoek naar extra versteviging van de nagels? Lak een extra laagje topcoat over de uiteinden van je nagels. Op deze plek komen de gellak nagels het snelst los. Door de uiteinden van de nagels te sealen met topcoat blijft de lak langer zitten.

Gellak top coat aanbrengen

Het aanbrengen van de topcoat is super simpel. Je brengt het gewoon aan zoals je dit ook met de gellak doet. Na het aanbrengen en uitharden van de laatste laag kleur gellak is het tijd voor de topcoat. Laat de top coat vervolgens uitharden onder de UV-lamp of LED-lamp. Is ook de laag met de top coat hard? Super, dan is het alleen nog tijd om je handen te verzorgen. Kies voor een nagelriemolie en een handcrème. Doe jij aan nailart? Breng de nailart dan eerst aan en sluit vervolgens ook af met een laag topcoat.

Online bestellen

Wil jij dat jouw handen er altijd verzorgd uitzien zonder dat het te veel tijd of geld kost? Bestel dan nu de top coat super shine bij TOPCODE Cosmetics. Deze topcoat geeft jouw gekozen kleur gellak een prachtige shine. Ideaal om je manicure mee af te sluiten. Naast deze sterke topcoat, kan je bij TOPCODE Cosmetics ook alle benodigdheden voor het professioneel aanbrengen van de gellak aanschaffen. Bestel op werkdagen voor 17.00 en wij versturen jouw order dezelfde dag nog!


Meest bekeken producten