Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

Base coats

Ben jij gek op mooie, verzorgde handen? Dan is de kans groot dat je ook veel aandacht besteed aan het lakken van je nagels. Met gellak profiteer je langer van het eindresultaat. Wanneer jij je nagels hiermee wilt lakken zijn er een aantal onderdelen onmisbaar. Één van deze onderdelen is de gellak base coat. Dit wordt ook wel gezien als de fundering van je lak!Base coat van TOPCODE Costmetics

Door de base coat van TOPCODE Cosmetics te gebruiken profiteer je van verschillende voordelen. Van de voornaamste redenen hebben we een korte opsomming gemaakt:

  • Tot wel 14 dagen lang mooie nagels
  • Diervriendelijk geproduceerd
  • 12 maanden houdbaar na opening
  • Grote 15 milliliter fles

Gebruik altijd een gellak base coat

Zoals hierboven kort benoemd wordt de base coat ook wel gezien als de fundering van je gellak. Dit product mag daarom zeker niet ontbreken in jouw gellak set. Door een goede base coat te gebruiken krijg je gegarandeerd een mooi, langdurig en professioneel resultaat. De base coat maakt je nagels namelijk gladder en egaler. Dit zorgt ervoor dat je je nagels sneller kunt lakken in de gewenste kleur én dat het resultaat mooier wordt. Daarnaast zorgt de basecoat ook voor een goede hechting met de lak. Hierdoor blijft het beter en langer zitten en komt de kleur beter tot zijn recht. Daarbij verzorgt en versterkt de basecoat je nagels en voorkomt dit tegelijkertijd verkleuring van je natuurlijke nagel. Hierdoor heb je na het verwijderen van de gellak geen last van beschadigde of verkleurde natuurlijke nagels. Dit is wel zo fijn om te weten!

Gemakkelijk base coat aanbrengen

Als je gellak gaat aanbrengen, is het verstandig om een stappenplan te volgen. Base coat is een erg belangrijk onderdeel van dit stappenplan. Allereerst begin je met het voorbereiden en schoonmaken van je natuurlijke nagels. Dit kun je doen met alcohol, nagellakremover, tissues en een nagelborstel. Gebruik eventueel ook een prep en primer. Vervolgens lak je een dun laagje basecoat op de nagels. Laat je nagels vervolgens uitharden onder een LED-lamp of UV-lamp. Is de base coat uitgehard? Dan kun je beginnen aan het lakken van je nagels in de gewenste kleur gellak. Tot slot breng je ter bescherming een laagje topcoat aan.

Online bestellen

Wil jij dat jouw handen er altijd verzorgd uitzien zonder dat het te veel tijd of geld kost? Bestel dan nu deze base coat bij TOPCODE Cosmetics. Naast deze sterke base coat, kan je bij TOPCODE Cosmetics ook alle benodigdheden voor het professioneel aanbrengen van de gel nagellak aanschaffen. Bestel op werkdagen voor 17.00 dan versturen wij jouw order dezelfde dag al!


Meest bekeken producten