Gratis verzonden boven €30 Voor 17:00 besteld, morgen in huis! * 100% VEGAN EN PROEFDIERVRIJ
0
Winkelwagen

Vijlen en buffers

Om je nagels op de juiste lengte én in de juiste vorm te brengen, is een goede nagelvijl onmisbaar. Ook gebruik je de nagelvijl waarschijnlijk om je nagels te onderhouden. Zoek jij een goede nagelvijl om je nagels netjes bij te werken? Ontdek dan het assortiment van TOPCODE Cosmetics. Wij bieden producten waarmee jij thuis nagels creëert van salonkwaliteit!Nagelvijl van TOPCODE Cosmetics

De TOPCODE Cosmetics nagelvijl is geschikt om jouw nagels goed voor te bereiden voor de manicure. Deze nagelvijl bevat zandpapier en heeft een grit van 100/180. Deze dikte is ideaal om de natuurlijke nagels of acryl nagels in te korten. De nagelvijl heeft de vorm van een halve maan. Gebruik de nagelvijl niet bovenop de nagel om de nagel op te ruwen of oude nagellak te verwijderen. Dit kan tot onherstelbare schade geven aan de nagel. Een goede manicure begint bij een goede voorbereiding!

Voordelen nagelvijl

  • Helpt bij de voorbereiding van een prachtige manicure
  • Handige vorm
  • Extra lange vijl van 18 cm

Polijstblok van TOPCODE Cosmetics

Begin jouw manicure goed met de polijst blokken van TOPCODE Cosmetics. Een polijstblok is eenvoudig te gebruiken ter voorbereiding van de nagels. De polijstblokken verwijderen dode huidcellen die op de nagel zitten en het glanslaagje op de nagel. Door de polijst blokken te gebruiken voor de base coat wordt gebruikt wordt de toplaag van de nagel ruwer waardoor de hechting met de base coat beter wordt. Vergeet niet de nagels na het gebruik van de polijstblokken stof en vetvrij te maken met een cleaner.

Voordelen polijstblok

 

  • Helpt bij het een beter hechting van de base coat
  • Handig formaat
  • Voorkomt schade aan de nagel

 

Nagelvijl bestellen bij TOPCODE Cosmetics

Je nagels verzorgen hoeft niet duur te zijn! Vijlen zijn slechts een standaarduitrusting voor wie houdt van goed onderhouden nagels. Je shopt bij TOPCODE Cosmetics daarom ook andere gel nagellak benodigdheden. Plaats je je bestelling vandaag voor 17.00 uur? Dan kun je morgen al starten met de manicure. Binnen Nederland betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Zo profiteer jij van hoogwaardige producten tegen de allerscherpste prijs!


Meest bekeken producten